Pec na pizzu je dobrou investicí pro restauraci

Máte restauraci a přemýšlíte, čím přitáhnout více návštěvníků? Ve hře je spousta možností – zlepšit kvalitu jídel, najmout příjemnější obsluhu, vybudovat dětský koutek, zaměřit se na propagaci nebo začít nabízet nové produkty. Co byste řekli třeba pizze? Ta snad nikdy neomrzí.

Pec na pizzu, foto: www.gastrocentrum-pisek.cz

Říkáte, že pizzu neumíte a nemáte na ni potřebné vybavení? Není až tak nákladné pořídit základní potřeby. Budete potřebovat pec na pizzu a velké kulaté talíře, na něž se vám upečená tenká placka vejde. Nemáte velkou pec kam dát? Nemusíte si přece pořizovat pravou italskou kamennou pec, do restaurace, která není primárně pizzerií, bohatě postačí elektrická. A nejlevnější modely se dají sehnat už od zhruba deseti tisíc korun.

Sháníte levné vybavení? Zkuste bazar

Výbava kuchyně není zrovna nejlevnější záležitost, avšak dá se vyřešit i za málo peněz. Vhodnou variantou pro začínající podnikatele, kteří nemají k dispozici velký kapitál, je nákup bazarového zboží. V Písku funguje gastrocentrum, kde seženete použité snad veškeré vybavení, jaké vás napadne – třeba i naprosto základní indukční vařič či právě pec na pizzu. Vše je plně funkční a ve skvělém stavu. Ostatně můžete se do Písku sami zajet podívat, pokud se s nimi domluvíte. Umožňují i nákup na splátky, čímž opět vychází vstříc začínajícím provozovatelům restaurací.

Čím ještě přilákat zákazníky?

Je spousta gastro vybavení, které vám umožní rozšířit sortiment a přilákat další klientelu. Teď v létě to mohou být třeba zmrzlinové stroje. Celoročně například toastery na hamburgery, kávovary či grily. Zkuste se zamyslet i nad tím, co má ve vašem konkrétním případě smysl kupovat. Máte-li restauraci s mnoha pokrmy a ve vedlejší ulici je burgrárna, nejspíš bude lepší zařadit do svého sortimentu něco jiného než burgery, pokud tedy nemáte v rukávu nějaký skvělý nápad, jímž byste konkurenci předčili. V Gastrocentru Písek si každopádně něco vyberete.

Napsat komentář